Näillä remonteilla nostat kotisi arvoa

Oletko myymässä tai päivittämässä kotisi kuntoluokitusta? Tässä  jotakuinkin helposti tehtävät ja suhteessa paljon asunnon arvoa nostavia remontteja. Ennen asunnon myyntiä kannattaa usein teettää arvoa nostava remontti, jonka teettäminen tulevaa ostaja kandidaattia saattaa pelottaa.

 1. Lattiaremontti

Lattia luo asuntoon yleistunnelman, jonka suureen vaikutukseen ei välttämättä aina kiinnitetä huomiota. Tumma lattia tuo tyylikkyyttä, ja vaalea taas tilan tuntua sekä valoisuutta. Lattian vaihdon lisäksi voi parkettilattialle antaa uuden elämän hiomalla ja lakkaamalla
Vanha muovimatto asunnossa ei välttämättä houkuta ostajia, ja lattian vaihto saattaa pelottaa. Tiesitkö muuten, että monet lattiamateriaalit voi asentaa muovimaton päälle.

 2. Keittiöremontti

Keittiöremontti, on remontti jonka koetaan useasti aiheuttavan paljon vaivaa ja kustannuksia. Todellisuudessa keittiön päivittäminen saattaa olla hyvinkin helppoa ja kustannustehokasta. Täydellisen keittiöremontin lisäksi helppoja tapoja nostaa keittiön profiilia ovat helpoimmillaan välitilan uusinta, keittiökaappien ovien maalaus/ vaihto ja kahvojen uusiminen, tasojen tai muiden pintamateriaalien vaihto tai kodin koneiden uusiminen.

Nykyisin erilaisten keittiötasojen materiaalit ovat kehittyneet pitkälle ja kestävät laminaattitasot ovat hyvin kustannustehokkaita.

 

 

3. Pienet yksityiskohdat läpi asunnon

Muista, että asunnon arvon määrittää loppujen lopuksi ostajan ja myyjän yhteinen näkemys siitä, millä hinnalla toinen on valmis myymään ja toinen valmis ostamaan. Pienet yksityiskohdat luovat yllättävän ison osan kokonaisvaikutuksesta, joten kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

Näitä yksityiskohtia ovat esimerkiksi ovenkahvat, valonkatkaisijat, hanat, sähköpistokkeet, kaappien ovet ja miksei vaikka lattialistatkin. Pienellä budjetilla vaihtamalla vaikka kellastuneet pistorasiat ja valonkatkaisijat uusiin, voit muuttaa asunnon perusilmettä vanhahtavasta mukavan raikkaaksi.

Yllä mainitut remontit ovat pieniä ja kustannustehokkaita, ja nostavat kustannukseensa nähden huomattavasti kotisi yleisilmettä.

Kuttupuro hoitaa puolestasi niin pienet kuin isotkin remontit. Isoihin remontteihin kannattaa käyttää ammattilaisen osaamista. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys