Olisiko aika uudistaa kodin kaapistot?

Huolimatta siitä, että tänä päivänä turhien tavaroiden ja tarvikkeiden karsiminen on enemmän tai vähemmän muodikasta, löytyy jokaisesta kodista kuitenkin tarvetta erilaisille säilytysratkaisuille. Ongelmakohtana voi olla kodin kapea eteinen tai vaikka kodin vaatesäilytys. Älä huoli, apu on lähempänä kuin uskotkaan.

 

Ratkaisu joka tilaan

Koska kotia suunniteltaessa kaapistot eivät ole ensimmäisenä mielessä, syntyy väkisinkin tiloja, joihin ei tunnu saavan mitään selkeää säilytysratkaisua. Tässä kohtaa apuna on Kuttupuron ammattitaitoiset suunnittelijat. Kuttupuron kotimaiset liukuovet valmistetaan mittatilaustyönä joten jokaiseen tilaan löytyy taatusti toimiva ratkaisu. Lukuisten erilaisten materiaalivaihtoehtojen ja varusteiden avulla jokainen yksityiskohta voidaan toteuttaa sinun toiveidesi mukaiseksi.
 

Mitä ominaisuuksia toivot kaapistossasi olevan? Perinteisiä hyllyjä, vaatekoreja, vaatetankoja vai kenties ulosvedettävää peiliä tai siivousteline – nämä kaikki ja monta muuta vaihtoehtoa löytyvät varustevalikoimastamme. Käyttöä helpottava ulosvedettävät vaatetangot  nopeuttavat kiireisiä aamuja.


Kaapistojen osalta sinun ei tarvitse tyytyä pelkistettyyn valkoiseen ratkaisuun – ellet itse niin halua. Valittavissa olevista runkovärejä löytyy aina valkoisesta väristä mustaan ja grafiittiin unohtamatta vaaleita ja tummia puunsävyjä. Haluatko peiliä tai lasia ovipintaan. Erityisen suosittuna materiaalina on ollut viimeaikoina maitolasi josta on saatavissa erivärejä.

Paikat järjestykseen ennen kevään tuloa apunasi on Kuttupuro.